S.C. Ro Deco S. R. L. - S.C. Ro Deco S. R. L.

Conditii generale de colaborare

1. Stabilirea preţurilor

Preţurile şi ofertele le primiţi în scris prin poştă, acestea fiind negociabile. Orice altă negociere telefonică sau cu agenţii vor fi valabile numai în urma unui acord scris. Preţurile pot fi modificate din motive tehnice de fabricaţie. Se vor tolera devieri de greutate şi dimensiune ale produselor, cauzate din punct de vedere tehnic sau din structura materialelor.

2. Comenzi

Toate comenziile vor fi efectuate numai respectând condiţiile noastre de vânzare şi livrare. Comenzi cu mărimi şi execuţii, ce nu aparţin producţiei de serie, necesită o altă fabricaţie şi justifică un suprapreţ corespunzător. Condiţii de cumpărare sau anumite reguli stabilite de cumpărător nu ne obligă şi nu ţinem cont de ele, chiar şi atunci când ele nu sunt clar definite de noi. Modificări dorite, pot fi făcute numai printr-o convenţie scrisă.

3. Termene de livrare

Chiar dacă timpul de livrare este foarte scurt, termenele stabilite sunt considerate obligatorii. Numai din lipsă de forţă de muncă, greve sau alte motive de forţă majoră, atunci livrarea va fi întârziată sau imposibilă. Amenzi sau pagube pentru întârzierea livrării sunt excluse. Comenzi mai mici sau mai mari de marfă care nu există în catalog sau depozit, dar care sunt dorit de clienţi, pot fi date, dar vor fi preluate de clienţi.

4. Ambalajul şi transportul

Ambalajele de unică folosinţă vor fi calculate la preţuri de achiziţie şi nu vor fi returnate. Marfa se transportă pe costul şi pe riscul primitorului. Noi nu răspundem pentru defecţiunile ivite în timpul transportului. Vă rog verificaţi marfa la primire, şi la constatarea unor defecţiuni, a reclama în termen de 24 de ore la firma transportoare. Ambalajul de serie şi etichetarea va intra, dacă este cazul în preţ. La comenzi speciale, unde dacă este tehnic posibil, este necesară punerea la dispoziţie a materialelor şi etichetelor. Efortul suplimentar se va factura.

5. Expedierea

Se face din fabrică cu factura şi pe riscul celui care comandă, chiar şi atunci când s-a convenit o livrare franco. Se impune luarea celor mai bune măsuri, însă fără obligativitatea folosirii celei mai ieftine expedieri.

6. Obiecţiuni

Reclamaţii se pot face numai după verificarea imediată a mărfii sosite. Marfa acceptată ca deteriorată va fi înlocuită. Alte situaţii nu pot fi acceptate

7. Plata

Se face în interval de 30 de zile de la data facturării. În caz de întârziere se vor calcula dobânzi.

8. Menţiunea dreptului de proprietate

Toată marfa livrată rămâne până la definitivarea plăţii în proprietatea noastră. În locaţia unde marfa noastră ajunge.

9. Decizii finale

Für alle sich aus den Geschäften ergebenden Rechte und Pflichten, auch Wechselklagen, gilt für beide Teile Olasz – Gerichtsstand Pecs. Für Lieferung nach dem Ausland gilt ungarisches Recht.

10. Schlußbestimmung

Dacă unele din motivele contractului din diferite motive nu poate fi acceptat din punct de veder legal, atunci celelalte sunt considerate valabile.

E-mail: info@rodeco.ro